maanantai 13. huhtikuuta 2015

Hän on tehnyt comebackin!

Huh huh! Ei ole ihmisen hommaa ostaa omaa asuntoa, remontoida ja lopulta muuttaa sinne. Varsinkaan parin pienen lapsen kanssa. Kaksi ja puoli kuukautta mennä hurahti ennenkuin loputkin listat tuli naputeltua nurkkiin ja viimeisetkin laatikot purettua. Tai siis ainakin melkein. Nyt kun kämppä on oma, näkyy joka nurkassa jotain pientä laitettavaa lumen alta paljastuvaa pihaa poissulkematta.

Enää en kuitenkaan jaksa stressata, vaan ajattelin vihdoin palailla tämän projektinkin pariin. Koska viimeisestä postauksesta on jo hetki ehtinyt kulumaan, päätin tehdä itselleni pientä yhteenvetoa siitä, mikä on tilanne. Homma näyttää seuraavalta:

Tavoitteiden mukaan huhtikuun lopussa rahaa olisi pitänyt kertyä jo 110€. Todellisuus on pienempi, mutta kuitenkin yllätin ihan itsenikin, sillä potentiaalisesti tileille on kertynyt jo melkein 60€ edestä rahaa. Osa tosin odottaa vielä maksurajojen täyttymistä. Lukukerroissa sen sijaan ollaan jo paljon pahemmin perässä eli tavoitellusta 2000:sta lukukerrasta on saavutettu vasta 470. Kirittävää on paljon, mutta onhan tässä vielä huhtikuuta edessä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti