lauantai 22. marraskuuta 2014

Maksettua klikkaamista eli PTC-touhuja

Nyt, kun kyselytutkimukset on saatu pyörimään, on aika tutkiskella uusia vaihtoehtoja. Olen tässä muutamana päivänä Googletellut erilaisia vaihtoehtoja, joista maksetut klikkaukset eli PTC:t näyttivät tulevan useimmiten vastaan. Homman ideana on, että sisäänkirjautunut katselee lävitse tukun mainoslinkkejä ansaiten niistä aina pienen summan. Yleensä tuo raha on noin sentin kymmenyksen luokkaa per klikkaus.  Todellisena juonena on kuitenkin hankkia itselleen seuraajia, joiden klikkauksista tulet itse saamaan aina siivun.

Jatkotutkimuksekseni osoittivat, että vaikka suurin osa näistä ovatkin jonkin sortin huijarisivustoja, niin löytyy joukosta muutama asiallisesti hommansa hoitavakin. PTC-sivuilla on mahdollisuus tehdä kohtalaisen hyvää tienestiä, mutta yleisen fiiliksen mukaan se ei kuitenkaan ole mikään automaattinen tie onneen. Tämä on toki hyvä merkki, sillä vaativuus yleensä tarkoittaa myös sitä, että homma ei ole kusetusta.


Meikäläinen päätyi noin kuusi vuotta toiminnassa olleeseen, nettikommenttien perusteella maksunsa maksavaan, Neobuxiin. Suomi24:n keskustelujen referaalilinkkien perusteella myös moni muu suomalainen näyttää kyseiselle sivustolle löytäneen. Näin yhden päivän ja tienatun 3,7 sentin jälkeen on vielä paha kertoa tienausmahdollisuuksista, joten palataan asiaan tuonnempana. Yksi huvittava asia on kuitenkin jäänyt mainittavan arvoisena mieleen. Sivuston palveluja ostavat lähinnä toiset PTC-sivustot ja muita ansaintamalleja tarjoavat, joten klikkailet heidän mainoksiaan. Tästähän voisi löytyä jotain uusia tuulia omaan projektiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti