lauantai 24. tammikuuta 2015

Liikunta pitää myös pään liikkeellä?

Oikeastaan jokainen vuoden loppu on tuntunut meikäläisestä raskaalta ja väsyneeltä, mutta homma on alkanut aina helpottaa tammikuussa. Mutta nyt on ollut hieman toisenlainen kuukausi. Mistään ei oikein tunnu tulevan mitään ja pää ei tunnu toimivan ollenkaan. Lisäksi tuntuu, että uni ei riitä, vaikka kuinka paljon nukkuisi.

Mikä sitten on vikana? Miten tämä eroaa aikaisemmista vuosista? Näitä kahta kysymystä on tullut pohdittua kieltämättä hieman liikaakin viime aikoina ja homma alkaa saada jo vainoharhaisiakin piirteitä. Oon syytellyt työtä, lapsia ja tulevaa muuttoa, mutta pari päivää sitten ryhdyin miettimään asiaa toiselta kantilta. Meikäläinenhän ei ole harrastanut kunnon liikuntaa miltein puoleen vuoteen. Työ pitää kyllä huolen, että peruskunto pysyy yllä, mutta mitään hikiliikuntaan verrattavaa se ei ole.

Tästä viisastuneena kävin eilen pitkästä aikaa yskimässä keuhkoni pihalle eli lenkkeilemässä. Tuntui heti paremmalta ja illallakin jaksoin olla normaalia pidempään hereillä. Jatkossa olisi siis tarkoitus lenkkeillä se kolme kertaa viikossa, jotta pää ja keho alkaisi jälleen toimimaan. Ehkä se toisi uutta puhtia myös tähän projektiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti