torstai 13. marraskuuta 2014

Haparoivat ensiaskeleet

Tervehdys!

Meikäläinen on aina ollut projektiluontoisten asioiden ystävä. Sitä on tullut aloiteltua ties minkälaista prokkista lähes kaiken ympärille aina lapsuuden paperilentokonetestailuista pokerin eri muotojen maailmoihin. Näitä on tullut sitten toteutettua kuta minkäkin verran. Lopulta kyllästyminen on kuitenkin vääjäämättä koittanut, mutta nyt ollaan jälleen uuden asian ympärillä. Nimittäin rahan tekemisen.

Itseltäni löytyy suht hyväpalkkainen työ, joten mitään järisyttävää kokopäivätyötä tässä ei olla hakemassa. Eikä oikeastaan osa-aikaistakaan, sillä pari pientä lasta vievät vapaa-ajasta sen verran suuren palasen, että tätä projektia viedään eteenpäin kunhan ehditään eli keskellä yötä toinen käsi tuttipulloa vauvan suuhun tunkien ja toinen käsi näppäimistöä hakaten.

Tarkoituksena olisi kuitenkin tehdä hieman lisätienestiä internetin tarjoamilla mahdollisuuksilla. Enkä aio keskittyä vain yhteen asiaan, vaan aion kokeilla niitä kaikkia. Tulen siis bloggailemaan seikkailuistani noiden kokemusten parissa ja aion myös pitää kirjanpitoa siitä, minkälaisia pennosia testailuni tuovat tullessaan. Ja jos rahaa oikeasti alkaa kertymään, niin ne tullaan laittamaan kiertoon toinen toistaan epäilyttävimpiin pyramidihuijauksiin tai mahdollisesti kyseenalaisiin afrikkalaisiin osakkeisiin.

Ja blogin henkeen tulee kuulumaan se, että jos jonnekin voi laittaa mainosta, niin se tulee siellä olemaan. Tietenkin valikoivalla silmällä eli yritän olla menemättä spammin puolelle. Tähtimerkintöjä linkkien perässä ja sponsoroiduista jorinoista ei siis tulla erikseen mainitsemaan. Älkää siis pelätkö, vaan tehkää minusta rikas.

Canadian money(coins)
Vuoden tienestit

1 kommentti: