keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Ensimmäinen kotiutus. Ja vi**t!! (Päivitetty)

Olin jo eilen pähkinöissäni. Vaikuttajapaneelista kolauteltiin sähköpostiin tutkimus, josta lupailtiin jopa 1,5 euroa. Tämän tein ja huomasin excel-kirjanpitoni mukaan kotiutusrajan ylittyvän samalla kertaa. Vau, projektin ensimmäinen kotiutus. Olo oli kuin Naantalin auringolla, vaikka pienestä summasta puhutaankin. Se oli kuitenkin ensimmäinen merkki siitä, että hommat etenee eli ei muuta kuin Vaikuttajapaneelin sivut auki ja rahat Paypaliin.

Kohtalon suopea kouraisu ei kuitenkaan päättänyt samoin. Viimeisin lisäys tilin saldoon osoittautuikin 0,3€ arvoiseksi. Pistin vihaista sähköpostia, mutta ei se enää auta. Ilo on jo muuttunut ärtymykseksi. Kiitos, vaikuttajapaneeli, pilasit ensimmäisen kertani.


Päivitys 11.1.2015
Olinkin omaa typeryyttäni sekoittanut tilit rahan nostohetkellä. Lähettämääni sähköpostiin tuli vastaus ja Cintin puolelta vastattiinkin, että samoihin aikoihin sain toisalle 0,3€ toimituksen. Kävin vielä itse katsomassa Vaikuttajapaneelin puolta, niin siellä rajanakin oli 10€. Meikän moka siis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti