sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Tulevaisuuden suunnitelmia: Huumekauppaa netissä Jukka Pojan kasvoilla

Tulevaisuuteni on taattu. Ainakin heti, kun kannabis laillistettaisiin Suomessa. Olen nimittäin laatinut täydellisen toimintasuunnitelman huumeita myyvälle nettikaupalle. Ideana olisi ottaa keulakuvaksi Jukka Poika, sillä sopivan tutun hipin kasvot annospussin kyljessä tuovat aina hyvää uskottavuutta, eikä huumepussukan kyljessä killuminen ainakaan reggeamuusikon uskottavuutta heikennä. Toiseksi yhteistyö mahdollistaa myös myyvän ja uskottavan valikoiman. Vai miten seuraava tuoteperhe toimisi:



Harmaan arjen piristyshetkiin suunniteltu Mielihyvää tarjoaa eufoorisen pakoretken pois kiireestä ja stressistä. Tuote on suunniteltu tasaamaan elämän kolhuja ja se saa vaikka töissä vietetyn huutosyytösraivari -palaverin huuhtoutumaan takaraivossa toisaalle.

Vain 48 tuntia aikaa lukea elämäsi tärkeimpään pääsykokeen, etkä ole vielä edes aloittanut. Ei hätää, sillä sopiva cocktail tutkittuja ja tuntemattomampia piristäviä ainesosia sisältävä Älä tyri nyt saa keskittymisesi kohdilleen kuin kiskot junan raiteelleen. Mahdollisina jälkiefekteinä pahoinvointia ja elämäsi opiskelupaikka.

Nautinnollisiin hetkiin sinulle ja hänelle löytyy Silkkii. On niin toimivaa, että käy samalla tutustumisesta, esileikistä sekä itse suorituksesta. Kliininen tutkimus todistaa myös sen, että tämän vaikutuksen alaisena puoliso näyttää selkeästi paremmalta.

Syksyn ja talven synkkyyden keskelle löytyy vitamiinein pumpattu Kylmästä lämpimään, joka vie sinut hetkessä Pälkäneellä nököttävän rakkaan laiturisi nokkaan kesätuulta haistelemaan.

Sitten on vielä hieman tuhdimpaa tavaraa kaipaavalle omansa eli Pläski. Ja tuotekehittelyn alla on vielä nuorille naisille suunnattu aloituspaketti Siideripissis.

Kun homma saadaan pyörimään, sallin itseni ostaa hieman luksustuotteita eli kasan kultasormuksia, kullatun AK-47 rynnäkkökiväärin sekä eläintarhallisen virtahepoja etelä-pohjanmaalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti